Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Εξεταστική


Είναι αυτή η περίοδος που νόμιζες ότι δε θα έρθει ποτέ.
Θυμάσαι πολύ καλά πως πατούσες στη σχολή, για να πας για καφέ με τους φίλους σου. Θυμάσαι πως είχες άπειρες ώρες μαθήματα. Όμως θυμάσαι ποτέ τη στιγμή που ο καθηγητής εξηγούσε τη Λογιστική Κόστους να καταλάβαινες τίποτα; Θυμάσαι να είχες ανοίξει το βιβλίο όλη τη διάρκεια πριν;
Ε λοιπόν δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τώρα καταλαβαίνεις πως όταν διαβάζεις ένα βιβλίο, δε γίνεται να σου μπουν μες το κεφάλι 1.000 σελίδες ενός επιστημονικού βιβλίου μέσα σε 2 μέρες. Αυτή η εξεταστική ήρθε για να μου δώσει μια από τις πιο άσχημες περιόδους της ζωής μου. Πάντα η ίδια θλίψη, σε κάθε εξεταστική. Πάντα αυτό το κενό βλέμμα ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου. 
Τι μου λες για επιτόκια και πληθωρισμό τώρα; Είναι καλοκαίρι! Θέλω να ερωτευτώ! Να φλερτάρω και να βγω για ποτό με τους φίλους μου. Είσαι κι εσύ ρε εξεταστική... Διαλέγεις τις χειρότερες εποχές να υπάρχεις. Και άντε το χειμώνα παλεύεσαι. Το καλοκαίρι όμως, κόβεις κώλους.

1 σχόλιο:

  1. Αγορίνα μου είναι έτσι όπως τα λες και τα έχουμε περάσει όλοι μπόλικες φορές... Πρέπει όμως να προσπαθήσεις να αγαπήσεις για ένα μήνα αυτό το πράμα που σπουδάζεις και να ασχοληθείς μαζί του. Μπορεί να νοιώσεις ότι κάνεις κάτι δημιουργικό, χρήσιμο εποικοδομητικό!

    ...και θα περάσει και η εξεταστική και τα γκομενάκια θα είναι εκεί!!! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή